Novice z našega bloga

VPRAŠANJA GLEDE NAROČILA

Koliko časa traja dostava blaga?

Naročeno blago odpošljemo v 24 urah od plačila izdelka ali naročila blaga s plačilom po povzetju. Izjeme so izdelki, ki trenutno niso na zalogi – pri teh izdelkih je na voljo informacija o dostopnosti.

Kako lahko plačam blago?

- Blago lahko plačate z gotovino ob naročilu ali po povzetju
- S plačilno kartico na spletu
- Nakazilom

Kako pa je z reklamacijami?

Za vse svoje izdelke zagotavljamo standardno 24-mesečno garancijo. V večini primerov reklamacije rešimo v enem tednu. Če niste zadovoljni z našim izdelkom, nas prosim najprej kontaktirajte na e-poštni naslov: info@lovska-kamera.si

VPRAŠANJA O IZDELKIH

Kaj naj upoštevam pri nakupu lovske kamere

Osredotočite se predvsem na namen uporabe. Če imate trgovino in jo želite imeti pod stalnim nadzorom, izberite lovsko kamero s hitrim GSM-modulom. Če ste ljubitelj narave in želite narediti izjemne posnetke, si zagotovite napravo s kakovostnimi posnetki z visoko ločljivostjo. Naše osebje vam bo z veseljem svetovalo.

Kako skriti lovsko kamero?

Marsikaj je odvisno od okolja, v katerem bo stala lovska kamera. Predvsem je dobro, da nikomur ne govorite, da ste kupili lovsko kamero. Naprave nikoli ne postavljajte na višino oči odrasle osebe, vedno na višini približno 2 metrov. V naravnih pogojih poskusite obložiti lovsko kamero z listi in vejami, vendar tako, da to ne bo oviralo zaznavanja gibanja. V trgovini zakrijte lovsko kamero z drugimi predmeti ali si priskrbite vidno maketo, zaradi katere bo vaša skrita funkcionalna lovska kamera varnejša.

Kako dolgo zdržijo baterije?

Vse je odvisno od vrste baterij, ki jih uporabljate, in kakšno je njihovo število v posamezni kameri. Večina naprav lahko deluje s štirimi baterijami, zato, če želite povečati vzdržljivost in je to mogoče, v lovsko kamero namestite več baterij (8–12 kosov). Z 12 baterijami lahko lovska kamera deluje do 1 leta.

Pred objektivom se premika rdeč krožec, gre morda za napako?

Ne. Gre za IR-zaslon, ki se samodejno prilagodi, ko vstavite baterije.

 Lovska kamera ugasne takoj po vklopu zaslona.

Preverite, ali je v napravo vstavljena SD-kartica. Večina lovskih kamer ne deluje brez nje, prižgejo se največ za trenutek.

Lovska kamera fotografira samo podnevi.

Preverite baterije v lovski kameri, najverjetneje so prazne. Čez dan lovska kamera porabi manj energije, za nočno snemanje pa baterije verjetno več ne zadoščajo.

Lovska kamera ponoči krajša videoposnetke, zakaj?

Morda so spet krive baterije, saj ne zadoščajo več za nočne posnetke.

Nastavil/a sem pošiljanje MMS-sporočil, vendar ne dobim nobenega .

Preverite, ali ste na SIM-kartici v lovski kameri izklopili funkcijo PIN, po potrebi pa še enkrat preglejte vse nastavitve. Za nove SIM-kartice običajno traja do 24 ur, da jih operater aktivira. Če ste SIM-kartico imeli že dolgo, preverite, ali je na njej še vedno dovolj kredita.

MMS-ji prihajajo z lovske kamere nepravilno, posnetki manjkajo.

Težava je verjetno v slabem ali nihajočem signalu. Poskusite premakniti lovsko kamero na mesto z boljšim signalom. Če je potrebno, poskusite z drugim operaterjem.

Pri vseh dodatnih vprašanjih vam bomo z veseljem pomagali po telefonu ali po elektronski pošti: info@lovska-kamera.si